sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

SHOE LOVE IS TRUE LOVE


IMG_5756 IMG_5750 IMG_5751 IMG_5720

Kengät / Sugarfree Shoes / n. 24 € / M/S Amorella Viking Line
(Älkää välittäkö järkyttävässä kunnossa olevista jaloista)

Löysin laivalta viimeinkin mun rippimekkoon sopivat kengät! Noiden alkuperäinen hinta oli 41€ mutta ne oli jostain syystä alennuttu vaan 24 euroon ja 36 kokoa sattu olemaan vielä yhet jäljellä. Pienet jalat kun omistan, noi on silti mulle vähän isot, mutta laitan tonne kuitenkin vielä pohjalliset tai päkiöiden alle jotain niin ne sopii:D
 Ruotsin reissu suju tosi hyvin ja pääsin just kotiin! Nyt näyttää olevan 58 lukijaa, vielä 2 niin saatte sitä ostosten esittely videota. 

9 kommenttia:

  1. Koetko esitteleväs vartaloas erityisen paljastavasti..? Katoin tota instagram gadgettia ja sulla on aika vähän vaatetta tai tissit erillepuristetuina. Ei mitenkään pahalla, mietin mis ite aattelet hyvän maun rajan menevän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En koe mut kiitti mielipiteestä!:) en silleen ymmärrä mitä pahaa on vartalonsa esittelemisessä, onhan mulla silti paita päällä kaikissa + yhdessä kuvassa bikinit.

      Poista
  2. Miks ihmees sä meikkaat sun kulmakarvat niin kammottaviksi?

    VastaaPoista
  3. Ihanat kengät ja tosi upee banneri!:-)

    liveyourdream-emma.blogspot.com

    VastaaPoista
  4. No onpa taas anonyymejä huh huh.... Onneksi osaat ottaa noin viksusti vastaan noin typeriä kommentteja- ne on kuitenkin joitaki sun ikäsiä tyttöjä ja mahdollisesti vielä joitain tutun tuttuja, jotka on vain kateellisia!

    Tosi sievät kengät löysit- mullon ollu aivan naurettavan iso jalka ihan jo kutosluokalta lähtien (39-41 kengästä riippuen) enkä löydä ikinä mitään sieviä kenkiä ilman et jalat näyttää kanooteilta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja ihanasti sanottu, jep anoihin oon jo tottunut:) Ja kiitos, mulla taas on just se ongelma etten löydä mitään hienoja kenkiä, kaikki on aina vähän isoja!

      Poista
  5. Uuu ihanat! <3

    http://www.ellataimi.blogspot.fi/

    VastaaPoista